Vi trenger hjelp

For noen dager siden fikk jeg en telefon.. Som alle kjenner på, så har hverdagen forandret seg etter at Coronatiltakene ble innført. Hverdagen er snudd på hode for mange av oss. Bekymringene kommer som perler på en snor og vi lurer på når hverdagen skal gå tilbake til normalen igjen. Men etter telefonsamtalen satt jeg igjen med en enorm takknemlighet for landet vi bor i. 

I Romania er det innført portforbud og folk må holde seg hjemme. Corona viruset herjer for fullt der også, som alle andre land i verden. Det som bekymrer meg mest med Romania er at de ikke får jobbet. Dette er spesielt krise for folk som bor i slummen og som mister all form for inntekt. I Romania har de ikke like gode tiltak som vi har i Norge. De har ikke krav eller tilgang på krisepakker. De må klare seg selv og når det ikke finnes økonomi, blir hverdagen vanskelig!

Våre venner er tilstede i Romania og ønsker å hjelpe de som virkelig trenger hjelp. De vil ukentlig kjøpe matposer og levere det til dem. Det koster kun 200kr i uka og det dekker mat til en familie.

 

For meg er dette helt uforståelig! Det er en ting å være bekymret og redd for Coronaviruset og smitten av det, men noe helt annet å være bekymret for om man overlever sulten.

Vi setter utrolig stor pris på om du har lyst til å være med å bidra og hjelpe de som virkelig trenger det. Alle pengene du gir blir videresendt til Romania og arbeidet der. Husk å merk gaven med “nødhjelp”. Alt hjelper! Tusen takk ❤️

 

Åse Lene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg