Vi jobber på!

Nå er vi kommet godt i gang med oppussingen av kjøkkenet. Det er fortsatt mye som gjenstår før vi står med ferdigmontert kjøkken, men vi koser oss heldigvis med oppussingen. Forrige uke brukte vi på å rive ned taket, rette det og sette det opp igjen. I tillegg fjernet jeg all tapeten, slik at det er klart når vi kommer så langt.

Denne uken har vi jobbet med å rette gulvet. Resten av uken skal vi jobbe med å lage større åpninger ut til stuen og gangen. I tillegg blir det litt pusse og sparklejobb på taket. Jeg liker å se at det går framover og at vi kan begynne med nye ting her og der.

I dag blir kjøkkeninnredningen levert på døra. Min jobb framover blir å skru alle skuffer og skap sammen, slik at det bare er å plassere det inn på kjøkkenet når det er klart. Greit med litt arbeidsfordeling 💪🏼

For å se mer oppdatering fra kjøkkenet, er det bare å følge meg på instagram ! Der legger jeg ut story mens vi holder på og har en egen storyhøydepunkt for kjøkkenet. Så her er det bare å følge med for de som ønsker det.

Jeg ønsker dere en fantastisk fin uke videre ☀️

Åse Lene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg