Veien jeg har gått

Hei og god mandag!

Forrige uke delte jeg litt av min treningshistorie. Hvordan jeg kom i gang med trening, hvordan jeg klarte å skade meg ved å gå alt for hardt i gang og sist men ikke minst, hvordan jeg har kjempet meg tilbake fra det! Når jeg først valgte å dele litt personlige ting, var det utrolig gøy at jeg fikk mye positiv tilbakemelding på det. Derfor tenkte jeg å dele litt videre, om veien min tilbake til treninga.

Som jeg nevnte i forrige ukes innlegg så var fokuset mitt å bli tynn når jeg satte i gang med treningen igjen. På grunn av det ønsket påførte jeg meg flere skader, som jeg i ettertid har jobbet hardt med å få kontroll over. Når jeg ser tilbake på det, så sier det seg jo selv at jeg ikke kunne bli slik jeg en gang drømte om. Min genetikk kan ikke få meg til å bli høy og tynn. Heldigvis endret den tankegangen seg og jeg begynte å trene for å få en sunn og sterk kropp. Jeg klarte å endre fokuset fra hvordan alle andre så ut og hvordan alle andre gjorde det, til hva som var mitt utgangspunkt og hva jeg kan få til. Jeg måtte begynne å ta eierskap til den jeg var og hvordan jeg så ut!

Gjennom denne reisen har jeg lært utrolig mye, spesielt at teknikk på styrketrening er helt nødvendig! Jeg ønsket ikke å skade kroppen mer ved å gjennomføre øvelser feil. I denne prosessen hadde jeg en PT som hjalp meg mer enn hun aner! Ved å lære å utføre øvelsene rett og få mestringsfølelse, begynte jeg å bli glad i trening igjen.

I dag kan jeg være takknemlig for reisen jeg har vært på og erfaringene jeg har fått. Det har hjulpet meg til å fokusere på balanse. Livet skal være en balanse av trening/aktivitet, opplevelser, kos og alt annet man ønsker å fylle livet med. Jeg er opptatt av å ha det bra, kose meg med det jeg gjør og sette pris på hvordan jeg har det!

Åse Lene

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg