Sitte med beina høyt

I dag var dagen for første eksamen og den startet med at jeg nesten kom for seint. Jeg hadde en treig bil foran meg fra Mandal til Søgne, hvor jeg endelig klarte å suse forbi. Jeg kom akkurat i tide til å sjekke meg inn, finne en plass og gjøre meg klar til de neste 6 timene. Jeg så jo nesten mørkt på det før jeg i det hele tatt kom i gang. Hvordan skulle jeg klare å formidle det lærerne er på jakt etter?

Etter at oppgavene ble lagt ut, var det bare å komme igang med skrivingen. 2 timer var unnagjort og jeg følte meg ferdig..helt ferdig. Jeg tvang meg selv til å sitte en liten time til, se gjennom oppgaven og skrive litt ekstra. Klokken nærmet seg 12 og jeg bestemte meg for å levere, jeg hadde ikke mer å komme med.

Når eksamen var levert var det bare å komme videre i dagens gjøremål. Jeg tok meg en tur til Sørlandssenteret for å handle noe på BEKKA. Dersom du ikke har sjekket ut den butikken, anbefaler jeg virkelig å ta en liten titt. Det var utrolig mye fint der. Ta en titt på https://www.bekkafashion.com

Jeg stoppet innom ei venninne på vei hjem og tilbrakte noen koselige timer der, før jeg kjørte hjemover. Nå skal kvelden nytes med pizza, TV og chill. Håper dere også får en nydelig tirsdagskveld!

 

Åse Lene

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg