Reisefeber !

I går hadde jeg siste eksamen for dette semesteret, og for en følelse! Det er ubeskrivelig deilig å kunne våkne i dag og ikke trenge å lese eller pugge noe som helst. Jeg startet dagen med julekalender og kaffe under pleddet på sofaen og har planer om å nyte resten av dagen til det fulle.

Vi har vært en tur i skogen å hogd juletre. Det er noe jeg lenge har ønsket å gjøre, men ikke fått tid til enda. Nå må det bare stå ute noen dager, så kan jeg pynte det 23.desember.

Jeg må også lage de siste julegavene som skal ordnes, pakke til tur og ikke minst få presset inn dagens treningsøkt.

I morgen retter jeg nesa mot Dublin og skal være der til søndag. Jeg reiser sammen med ei venninne og vi er klare for å kjenne på julestemninga Dublin har å tilby. Hvis du har vært der før, tar jeg gjerne imot tips!

Heldigvis skal været i Dublin være ganske fint, så det blir deilig å gå rundt i byen og oppleve nye ting.

I og med at jeg reiser i morgen, er det på tide å begynne med pakkingen. Da kan jeg ikke unngå å tenke på de treningsøktene jeg skal få til hver dag fram til Jul. Noen tenker kanskje at det er vanskelig å trene på tur, men alt handler om planlegging. Jeg begynte å tenke på det for noen dager siden. Det å planlegge hva slags type økter jeg skal gjøre på tur, kan gjøre det lettere å pakke med meg det jeg trenger. Det første jeg skal pakke med meg er stikk (minibands). De er geniale å ha med på ferie. Ved hjelp av disse kan man trene hvor som helst og fortsatt få en god og tung økt. I tillegg skal jeg ha med meg joggeskoene, slik at jeg kan ta en joggetur rundt byen en av de første dagene. Det er en genial måte å bli kjent med byen på og få et lite innblikk i hvordan det er der.

Jeg håper jeg får tatt noen bilder av øktene jeg gjennomfører i Dublin, så stay tuned.

Åse Lene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg