Ny jobb !

I dag kan jeg hoppe i glede av at jeg har fått meg ny jobb! Jeg fikk tilbudet i forrige uke og hadde min første vakt i går. Når Corona krisen begynte i Norge meldte jeg meg til helsevesenet. Jeg er egentlig helsefagarbeider og tenkte at det var min mulighet å hjelpe til dersom det trengtes. Da jeg fikk telefonen i forrige uke, kunne jeg ikke annet en å takke JA. Med én telefonsamtale fikk jeg 80% stilling som nattevakt i en periode framover.

Jeg trives svært godt med å være hjemme, jobbe med skole, pusse opp, trene og gjøre mine greier. MEN ingenting kan måles med følelsen av at man gjør noe nyttig og er i arbeid. Jeg er storfornøyd med jobben og gleder meg til å gå på vaktene jeg har!

 

Kjøkkenprosjektet vårt går framover og jeg gleder meg veldig til å dele mer om det. Jeg oppdaterer instastory jevnlig så det er bare å følge med der for dere som er nysgjerrige. Foreløpig styrer vi med sparkling og pussing. Det tar jo sin tid når vi må vente så lenge på at det skal tørke. Målet er å få opp tapeten i løpet av uken og starte malingen. Noen som vil tippe hvilken farge vi skal ha på veggene?

Åse Lene

6 kommentarer

Siste innlegg