Livet på tur

I påsken tilbrakte vi noen dager på tur og vi storkoste oss med det. Selv om det bare er noen dager siden vi kom hjem, har vi allerede begynt å planlegge neste tur. Jeg vet det er mange som elsker å tilbringe dager og netter ute, men det er også mange som syns det er ubehagelig og tenker på alt som ikke er så digg med det. Før jeg ble sammen med Gard, sov jeg lite ute. Jeg har noen venninner jeg gjorde det med, men det kostet mye for meg å gjøre det. Jeg var alltid kald og lite motivert for å sove ute. Nå som jeg har mer erfaring og bedre utstyr, syns jeg det er mye gøyere. Nå liker jeg dagene ute på en helt annen måte. Jeg storkoser meg, kobler av og nyter livet!

Tanken med denne turen var egentlig bare å være ute, sove i telt og kose oss. Vi startet vandringen hjemme og endte opp hjemme igjen etter to dager. Jeg blir like overrasket hver gang over hvor tungt det er å gå i heia. Med stor sekk på ryggen og hund rundt magen, blir det ikke noe lettere. Denne turen var heldigvis rolig og vi hadde ikke noen klare mål om hvor vi skulle slå leir. Vi gikk til vi var slitne og begynte deretter å lete etter leirplass.

Vi har fått en slags rutine på hvordan vi gjør ting på tur. Jeg gjør alt klart inni teltet, mens Gard ordnet utenfor. Etter at alt er klart kan vi kose oss med kaffe, middag og annen snacks som er med på tur. Jeg syns det var ganske kaldt disse påskedagene, så det ble tidlige kvelder. Jeg satt mye i soveposen, holdt varmen og koste meg med det.

Noe av det jeg liker aller best med disse turene er kvalitetstiden jeg får med Gard. Vi har ikke en TV tilgjengelig, mobilen blir lite brukt og vi bruker derfor mye tid på å snakke og ha det gøy sammen. Jeg gleder meg allerede til neste tur!

Åse Lene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg