Hvor er du?

I går ble det bestemt at statens retningslinjer for denne perioden skal fortsette til over påske. Det er nok mange som kjenner på det. Vi tenker på den påskeferien vi egentlig skulle hatt på fjellet eller på hytta, ferien vi skulle vært på eller andre ting som skulle oppta oss de neste ukene. I år blir det dessverre ikke sånn, men heldigvis kommer påskeferien igjen til neste år. Jeg tror det viktigste vi kan gjøre nå er å bruke tid med familien vår, se etter muligheter i nærmiljøet og gjøre det beste ut av den tiden vi er i.

Selv syns jeg denne perioden er utrolig merkelig. Jeg pleier å ha en ganske hektisk hverdag og resultatet av det blir jo at jeg har lite fritid. Plutselig er alt i kalenderen borte. Jeg skal bare være hjemme å få tiden til å gå. Heldigvis har jeg ikke slitt med å få tiden til å gå enda. Vi bor på den perfekte plassen med skog og natur rundt oss, og vi har flere prosjekter på gang.

MEN jeg tenker mye på deg som sitter aleine og kjenner på ensomheten. Du som har 1000 ting å gjøre, ungene er hjemme fra barnehage/skole og i tillegg har hjemmekontor. Du som er permittert og usikker på om du har en jobb å gå tilbake til. Eller du som er student, sitter aleine i leiligheten din og sliter med å få tiden til å gå.

Det er så mange forskjellige situasjoner der ute. Folk som sliter på hver sin måte og tenker på denne situasjonen på forskjellige måter. Jeg har hørt flere si at det kommer til å være økende tall av skilsmisser og selvmord i denne tiden vi står i. Det gjør meg både trist og skremt! Jeg håper vi kan stå sterkere sammen enn det! Bruk teknologien for det den er verdt. Send melding, ring, snap og FaceTime med de du er glad i. Hvis du trenger å snakke med noen, er det ingen skam å ta opp telefonen. Vær ærlig på livet og tankene du har. Norge har til og med en hjelpetelefon vi kan ringe for å snakke og dele tankene vi sitter med. (116 123)

Mitt ønske er at jeg kan være en positiv stemme i denne tiden vi er i. Jeg vil fortsette å dele positive og vanlige ting her på bloggen. Jeg vil også dele fra de prosjektene vi har og ting vi finner på her hjemme. Ikke nøl med å legge igjen ønsker til hva du vil høre mer om. La oss stå sammen i denne perioden, ta vare på hverandre og fortsette å heie på hverandre.

Åse Lene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg