Grønn smoothie 🥑

I dag har jeg lyst til å dele en god smoothie oppskrift med dere!

Det er godt å ha noe å kose seg med i disse dager og ikke minst noe vi kan kose oss med i ukedagene. Når vi går hjemme hele dagen, blir det plutselig litt vanskelig å skille mellom ukedager og helg. Her i huset prøver vi å være tydelige på at ukedagene skal være tilnærmet normale, mens i helgene skal vi kunne nyte det lille ekstra. Selvom vi ikke kan gå på jobb og skole har vi heldigvis mye annet å finne på hjemme. Vi har mange prosjekter på gang i og rundt huset, som jeg gleder meg til å dele her på bloggen. Vi må bare finne ut av hva vi skal begynne med etter at garasjeloftet er ferdig, så stay tuned.

I dag vil jeg som sagt dele en smoothie oppskrift med dere. Skriv ingrediensene ned på handlelista og kjøp inn neste gang du må ta turen til butikken. Jeg anbefaler alle å ukeshandle, i denne perioden. Godt for både deg og lommeboka!

Det du trenger: 

1 moden mango, fryst i biter

1 avokado

1 banan

2 håndfuller spinat

ca.250 g yoghurt (jeg brukte naturell)

Miks alt sammen i en blender. Tilsett juice eller vann til ønsket konsistens og server.

 

Dagsplanen her i huset er å jobbe med skole i noen timer, mens Gard lister garasjeloftet. Deretter skal jeg også ut å jobbe litt. Forhåpentligvis kan jeg vaske i dag, og sette inn treningsutstyret en av de neste dagene. Det gledes!!

Jeg håper dere får en fin dag og tar en tur ut i finværet ☀️

Åse Lene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg