Gjør jeg for mye ?

Den siste perioden har jeg delt veldig åpent og ærlig om hvordan jeg har det. At jeg har fått diagnosen endometriose og at dette har stor påvirkning på hverdagen min. Som alle andre kroniske sykdommer, går hverdagen opp og ned. Jeg kan føle meg helt topp en periode, mens andre perioder kan ingenting annet en sofaen friste. Jeg blir ekstremt fort sliten og klarer ikke helt å følge med på det som skjer rundt meg.

De som kjenner meg eller har fulgt bloggen min en stund, vet at jeg er veldig opptatt av trening og fysisk aktivitet. Jeg trives godt med å være i aktivitet og ingenting slår følelsen man får etter en god treningsøkt.

Den siste perioden har dette også vært utfordrende og tungt. Jeg har slitt med motivasjonen og det har vært veldig tungt å komme i gang på morgenen. Det som har hjulpet for meg er å avtale treningsøkter sammen med andre, og la det motivere meg. Jeg har funnet en god rutiner og får inn de treningsøktene jeg ønsker.

Det er kanskje noen som syns det er en rar måte å bruke energien min på, men for meg er dette helt rett. Når kroppen verker og nesten alt gjør vondt, må jeg finne noe som hjelper på den mentale helsen min. Det er så lett å grave seg ned i et mørkt hull, og se på alt man ikke får til.. Her har treningen vært gull for meg! Jeg har klart å bruke kroppen, kjenne at den fungerer og at jeg klarer å pushe meg.

Jeg kunne valgt å se på det negative rundt hele greia, tenke på alt jeg ikke har fått gjort eller at jeg løfter mye mindre på trening. MEN hva er poenget med det? Jeg velger å se på det positive og det jeg faktisk klarer.

Jeg håper dette kan motivere deg til å se på det du får til og at det hjelper deg til å gjøre ting som gir deg en godfølelse. Om det resulterer i at du ligger på sofaen resten av dagen, så har du ihvertfall gjort noe du ønsket. Det er det som er tankegangen min.

Med det sier jeg GOD HELG, håper den blir fantastisk !

Åse Lene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg