Ferieplaner ☀️

Nå er det på tide å begynne å planlegge og virkelig tenke gjennom årets sommerferie. Jeg har som nevnt tidligere fått en fast 80% stilling som nattevakt og dermed må ferien planlegges litt.

Årets planer var egentlig å tilbringe tre uker i USA og avreise dato skulle være 2.juni. Vi skulle reist med to andre vennepar og vært sammen med de en uke. Vi hadde planene klare, bestilt fly, bil og hus. Ferien skulle startet i Nashville og derfra skulle meg og Gard tatt turen videre til Miami og avsluttet turen i New Jersey. Dessverre ble ikke denne ferien slik vi alle hadde planlagt. Derfor er det bare å omstille tankene og planlegge noe nytt.

Som sikkert resten av Norges befolkning, har også vi planer om en Norgesferie. Ferien skal fortsatt være i begynnelsen av Juni, og løypene vil derfor være litt roligere enn i fellesferien. Jeg hadde egentlig et stort ønske om å reise oppover i landet og se nye topper og fjorder, men det blir det ikke. Det er fortsatt mye snø i fjellene og vi må derfor finne andre muligheter.

Det som er ekstra gøy med denne turen er at vi har fått med oss et vennepar. Det kommer til å bli en gøy, fin og koselig tur litt lengre sør. Reiseruten kommer etterhvert, så det er bare å hente ideer til årets sommerferie.

 

Åse Lene

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg