Et valg vi må ta ..

I den prosessen vi er i nå er det utrolig mange valg å ta. Det er ting jeg aldri har tenkt over før og egentlig ikke har så lyst til å tenke på heller. Det hadde vært så mye lettere hvis alt bare hadde gått av seg selv og at vi ikke måtte blande inn så mange andre i denne prosessen. Dette er en prosess som egentlig skal være veldig fin og unik (i mine øyne). Nå blir den heller erstattet med spørsmål, usikkerhet og litt mer bekymring.

Helt siden jeg begynte å være åpen rundt problemet med å få barn har jeg fått mange tilbakemeldinger. Både familie og venner har kommet å snakket om deres dårlige samvittighet ovenfor meg. En dårlig samvittighet over at de har det vi egentlig ønsker oss. Og at de ikke trengte å tenke en ekstra tanke på å få ting til å klaffe. Jeg forstår tankene og forstår samvittigheten.. Heldigvis har vi tatt et veldig bevisst valg i forhold til dette, og det er at vi har valgt å være TAKKNEMLIGE!

Takknemlig for alle barnefamiliene vi har rundt oss. Takknemlige for alle barna vi kan låne og levere tilbake når vi blir “lei”. Takknemlige for at vi kan lære mye av andre, før vi sitter i situasjonen selv. Takknemlige for at vi kan lære av de som har gått gjennom dette før oss.

Jeg kunne ramset opp så mye mer, fordi det er så mye vi kan bestemme oss å være takknemlige for. Vår tid som foreldre kommer forhåpentligvis veldig snart. Fram til det skjer, har vi bestemt oss for å fokusere på takknemligheten!

Åse Lene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg