ENDELIG !

God mandag folkens ❤️

I dag har jeg lyst til å dele litt om oppussingsprosjektet vi har hatt den siste tiden. I høst begynte vi å fikse på garasjeloftet vårt. Det var stort sett Gard og svigerfar som jobbet og de fleste lørdagene ble satt av til å jobbe på det. Ettersom det var mye å gjøre, tok det ganske lang tid. Etterhvert fant de ut at det hadde vært fint å sette inn en dør fra utsiden, trapp opp, bytte kledning og sette inn takvinduer. Dette var ting som bare forlenget prosjektet og gjorde at det tok lengre tid før det sto ferdig. Samtidig gjorde disse tingene at rommet ble noe helt annet. Det ble ikke bare et lager, men et rom som kan brukes til så mange forskjellige ting.

I desember begynte vi å se for oss at det kunne bli et treningsrom. Vi kunne ha treningsutstyr på den ene siden av rommet og lagringsplass på den andre siden.

Når det i mars endelig begynte å nærme seg ferdig, var det ikke annet å gjøre enn å bestille inn det som trengtes. Lite visste vi at alle treningssenter i hele Norge skulle stenge rund samme tid. I dag sitter jeg med en stor takknemlighet for at det ble ferdig nå og at vi kan utnytte det i den rolige hverdagen vi nå har.

Nå sitter jeg å tenker på det neste prosjektet vi skal i gang med og gleder meg til å dele mer av det. Jeg håper dere får en fantastisk start på uka, tar vare på hverandre og finner på koselige ting sammen!

Åse Lene

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg