Byggeprosjekt

Nå er det mandag igjen og en ny uke ligger foran oss. I dag skal jeg ha en lang dag på jobb og har fylt dagen med PT-timer. I morgen reiser jeg til Stavanger for å passe nevøen min og blir der til fredag. Jeg skal treffe noen venner og ta litt mer fri fra studiene. Det blir en glede!

I forrige blogginnlegg nevnte jeg noe om det nye prosjektet vi har på gang. Vi holder på å lage et rom på garasjeloftet og drømmen er selvfølgelig at det kan brukes som treningsrom. Vi startet med dette i høst og vi så nok aldri for oss at det skulle være så mye jobb. Vi endte opp med å bytte en vegg på garasjen, sette inn dør fra utsiden og lage en trapp. I tillegg satt vi inn noen takvinduer. Nå er vi i gang med å panele veggene og det begynner virkelig å ta form.

Jeg er spent på hvordan det blir til slutt og om det faktisk blir et treningsrom her. Hvis du har noen anbefalinger til hvor vi burde kjøpe treningsutstyr, så er det bare å legge igjen en kommentar eller sende meg en liten melding. Alt tas imot med takk!

Jeg håper du får en fantastisk fin uke ☀️

Åse Lene

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg