Alt forandret seg plutselig!

 

God morgen! 

Nå sitter jeg her med kaffe koppen ved siden av meg, huset er ferdig vasket og jeg jobber meg nedover lista jeg har lagd.  I løpet av gårsdagen forandret så mye seg! Kalenderen min var fullbooket og nesten litt overfylt. På bare EN dag, har jeg plutselig ingen planer den neste uken og mest sannsynlig ikke noen planer uken etter heller. Jeg syns det er utrolig at et virus kan skape så store konsekvenser for samfunnet. Og det store spørsmålet mitt er; hvor skal dette ende?

Det jeg kommer til å slite mest med de neste ukene er å ikke få de ukentlige turene mine innom treningssenteret. Derfor blir det ekstra fokus på hjemmetrening og løpeturer den kommende tiden. Følg meg gjerne på Instagram for hjemmetreningsinspo @aselenejotveit . Der kommer jeg til å dele noen videoer og hjemmetrening framover. I tillegg vil jeg selvfølgelig dele det her på bloggen. Det er så viktig at det norske folket prioriterer litt aktivitet de neste ukene og ikke bare benker seg foran TVen med Netflix. De fleste treningsblogger og Instagram profiler fokuserer på dette, så nå er det bare å plukke det man ønsker.

I mellomtiden skal jeg for det meste holde meg hjemme, styre med ting i og rundt huset og forhåpentligvis gjøre ferdig treningsrommet mitt!

Jeg håper alle får en fin dag og tar vare på hverandre!

Åse Lene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg