Tilbud om PT jobb

Israel turen var fantastisk. Noe dere fikk lese i forrige innlegg. En av de siste dagene jeg var i Israel fikk jeg melding fra et nytt treningssenter i Kristiansand. De spurte om jeg var interessert i å ha et møte med dem.

Selv ble jeg litt satt ut. Jeg var egentlig ikke på utkikk etter en PT jobb. Jeg følte kanskje jeg hadde nok med det jeg allerede hadde, men hvordan kunne jeg la en slik mulighet slippe unna?

Jeg bestemte meg for å ta et møte med de så fort jeg kom hjem. Da kunne jeg i hvertfall se hva det gikk ut på og ikke takke nei uten at jeg visste hva det var. Vi avtalte en dag til intervju og jeg hadde et hyggelig møte med sjefen på senteret. Det gikk ikke lang tid før jeg fikk tilbud om jobben. Jeg takket selvfølgelig ja.

JEG HADDE FÅTT JOBB SOM PERSONLIG TRENER !

For en glede!

 

Det å jobbe som PT er utrolig spennende og givende. Jeg elsker å hjelpe andre mennesker å nå målene sine, oppfordre til trening og ikke minst oppleve effekten trening har på kundene. Selvom det ikke var en jobb jeg var på utkikk etter, er det virkelig en jobb jeg stortrives i.

– Åse Lene

ISRAEL

Rett etter Romania gikk turen til Israel for å overraske Gard. Han var allerede i Israel sammen med familien sin. Jeg var så spent på reaksjonen hans. Bare det å reise dit uten at han visste det var gøy nok i seg selv, så ble hele turen med familien en god bonus. Foreldrene hans hentet meg på flyplassen og tok meg til Haifa, hvor de bodde. Han ble mildt sagt overrasket og turen kunne endelig begynne ☀️

Vi leide bil og kjørte rundt til de forskjellige plassene vi ønsket å se. Israel er et land fult av historie, noe som er utrolig spennende. Jeg føler jeg forstår bibelen bedre når jeg er der og jeg kan se det for meg på en helt annen måte. Vi var innom mange av de kjente plassene, blant annet Genesaretsjøen, Kapernaum, Masada, Dødehavet, Davidskilden, varme kilder og Jerusalem.

Vi var virkelig turister på denne turen og prøvde å oppleve mest mulig de dagene vi var der. Dagene i Jerusalem hadde vi privat guide. Det var fantastisk! Faren til Gard kjenner ei som bor der, ho viste oss rundt og forklarte ting fra det Israelske perspektivet. For en opplevelse!

Det er så mye å se i Jerusalem, så noen dager der holder virkelig ikke. Vi fikk fortsatt sett en del og er fornøyde med det. Noe av det jeg likte best var Hiskia tunnelen og Oljeberget.

 

Israel er et land som har måtte gjennomgått mye. Det er et lite land, som har fiender på nesten alle kanter. Nyhetsbilde av Israel er virkelig ikke virkeligheten og det er alltid to sider i en sak. Vi hører ofte om alt det Israel gjør, men ikke alt de må gjennomgå. Valgene de tar er ofte for å beskytte landet sitt og innbyggerne sine. En ting som overrasket meg veldig var militær ordningene i landet. Alle har verneplikt. Jentene har 2 år og guttene har 3 år. Når de er på permisjon fra militæret må de fortsatt ha våpenet på seg til alle tider. Derfor så vi flere unge jenter og gutter som gikk rundt med våpen på gaten. Det var veldig spesielt og noe vi ALDRI ser i Norge. Det setter virkelig ting i perspektiv og man forstår landets valg på en annen måte.

Det er så mye jeg kunne sagt om Israel, men det får bli neste gang jeg er der. Det var en fantastisk tur med familien og jeg gleder meg til jeg får muligheten til å reise tilbake.

– Åse Lene