Eventyret går mot slutten

Denne sommeren i Dubai har vært helt unik. Jeg har møtt så mange forskjellige, gode og inspirerende mennesker. Det har blitt mye undervisning og mye trening, samtidig som vi har fått tid til å ligge med bassenget i pausene. Jeg har virkelig storkost meg!

Den siste uken har vi hatt utholdenhetstrening, individualisering, helse i Norge og tilpasning som temaer. Det har vært mye forskjellig, men veldig relevant og spennende. Melina Myer Magulas har hatt undervisningen og har gjort det på en utrolig inspirerende måte. Trening er virkelig for alle aldersgrupper, man må bare tilpasse det til hver enkelt person. Etter disse fem ukene har jeg virkelig fått motivasjonen til å hjelpe folk med trening og egen helse! 

På torsdag startet meg og Melina dagen med en løpetur rundt Dubai Marina. Jeg har hatt som mål å løpe rundt der mens jeg var her nede, men jeg så litt mørkt på det etter at jeg skadet kneet for noen uker siden. Når jeg endelig fikk gjennomført det i går ble turen komplett! Jeg satt meg på skolebenken etterpå med god følelse i hele kroppen og energinivået var på topp. Det er aldri dumt å starte dagen med en liten økt. 

Nå ligger kofferten pakket ved siden av meg og om noen få timer sitter jeg på flyet hjem til Norge. Det er så mange følelser rundt det å reise hjem etter et så langt opphold i utlandet, men jeg kan heldigvis trøste meg med at jeg ser gjengen igjen i Oslo om tre uker. 

 

– Åse Lene 

#trening #Dubai #sommer #afpt #blogg 

 

2 kommentarer

Siste innlegg