Ukens intervall

Denne ukens intervalløkt ble gjennomført ute. Det er så deilig når sommeren er her og jeg kan ta løpetreningen utendørs. Jeg er ikke så glad i å løpe ute når det er kaldt og bløtt, derfor blir det mye mølle løping på vinteren. Jeg kan tenke meg at det er flere som har det slik. Nå er derimot sommersesongen godt i gang og da blir det mye utetrening. 

Denne uken løp jeg med to kamerater, Sondre og Thomas. Begge er veldig godt trent og spreke gutter. I tillegg er de mye høyere enn men, så naturligvis løper de fortere. Jeg ble selvfølgelig liggende helt bakerst og verre var det når vi skulle løpe bakke intervaller. Når jeg var på toppen, var de klare for å gå ned igjen. Når jeg kom meg til bunnen, var de klare for å løpe opp igjen. Det var god motivasjon å ha de foran meg og prøve å ta de igjen. I løpet av de 12 intervallene vi hadde ble det lite pause på meg og jeg var rimelig sliten etterpå. 

Treningsøkten 

Jogg en liten runde

 som oppvarming 

2 oppvarmingsintervaller 

5 intervaller 

12 pushups 

5 intervaller 

12 pushups 

På slutten av økten kom niesene og nevøen min for å være tilskuere. Det er alltid motiverende å løpe litt fortere når man vet at noen ser på.

Håper du får en fin helg og motiveres til å prøve en intervalløkt. 

– Åse Lene 

#trening #intervaller #løpe #sliten #blogg #sommer #hverdag 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg