Spis med god samvittighet

Den siste uken har jeg vært på nok en jakt etter den berømte skyrisen. Jeg har dessverre ikke funnet den enda i Kristiansand/ Spangereid, men fikk heldigvis smakt den forrige uke da jeg var i Bergen. Vi hamstret inn is og koste oss med det på lørdagskvelden mens vi så Melodi Grand Prix. Jeg tenkte jeg skulle skrive et innlegg om denne isen for dere som ikke har testet den enda og som kanskje er litt nysgjerrige. 

Jordbær:

For meg som elsker jordbæris, var denne helt perfekt. Den smakte nesten som softshakeisen med jordbærsmak fra Henning Olsen. Skyrisen var litt lettere i smaken i og med at det ikke er en fløteis. Den er rik på protein, har ikke tilsatt sukker og er fettfri. Jeg legger med et bilde av næringsinnholdet, for jeg ble ganske sjokkert når jeg så det! Tenk at man nesten kan kose seg med is som en del av hverdagskosten. Det som bremser meg er at det etterhvert ville svi litt i studentlommeboken min. 

Salt karamell:

Den andre isen jeg smakte fra skyr var med salt karamell. Isen hadde mye smak av både søtt og salt. I tillegg inneholdt den også hint av kokos. Dette overrasket meg da jeg smakte isen og jeg måtte lese gjennom ingredienslisten og så at den inneholder kokosolje. Jeg er veldig glad i kokos, så for min del gjorde ikke det noe. Hvis du ikke er så glad i kokos, ville jeg heller valgt en annen da man tydelig kunne smake kokosen. 

Jeg synes begge isene veldig gode og har planer om å gå til innkjøp av de fremover. Hvis du er lysten på noe godt, men ikke ønsker å spise godteri, er denne isen en veldig fin mellomting. Den er både god og litt sunnere enn annen is. Den er virkelig verdt hver eneste krone! 

– Åse Lene

#is #skyr #mat 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg