Fysøren, det var godt!

For en deilig dag i Bergen! 

Kristine og meg startet dagen med en treningsøkt på et senter som er rett utenfor blokka deres. Vi hadde en helkropps økt som var tung, gøy og effektiv. Elsker de dagene jeg kan trene sammen med venninner og vi virkelig pusher hverandre.  

Dagen gikk deretter til Bergen by hvor vi besøkte noen turist attraksjoner. Vi fikk gratis is på festplassen og gikk en tur rundt vannet. Vi hadde drømme været hele dagen og fikk sett Bryggen, bondens marked, fisketorget og kost oss på cafe. 

Vi fant en amerikansk preget diner som var gjennomført og kul. For meg som elsker USA, var det selvsagt at vi skulle ta noen bilder der. 

Vi endte opp på en koselig cafe hvor vi kjøpte vegansk mat og chemex kaffe. 

Dagens høydepunkt var derimot kvelden og kosen i leiligheten. Vi lagde hjemmelagd sushi til middag og jeg rullet min første sushi rull ever! Med god opplæring av Lars og Kristine var det overraskende enkelt, så mer sushi laging blir det framover. 

Vi koste oss med maten mens vi så på Eurovision og hadde et eget poengskjema som vi fylte ut etter hver deltager. Det var spennende å se om vi likte de samme som ble stemt til topps. Hos oss lå Storbritannia, Israel, Kypros, Sverige og Østerrike veldig høyt. 

I løpet av kvelden ble kveldskosen tatt fram. Vi var på en evig jakt etter skyr isen mens vi gikk rundt i byen og fant den til slutt på en Rema1000 butikk. Da var det ikke nok å bare kjøpe en, men vi hamstret. De var veldig gode og jeg elsker at de også kan nytes til hverdagskos. 

I dag er planen å gå opp til Ulriken og en tur i SALT senere. Det kommer til å blir en fantastisk dag. 

– Åse Lene 

#trening #tur #Bergen #skyris #sightseeing #bytur #Eurovision

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg