Endelig skal jeg fly igjen!

I dag sitter jeg på flyplassen etter et langt opphold fra fly og reising. Det er ikke noe lang reise jeg skal på, men en langhelg til Bergen blir det. Jeg har hatt et ønske om å reise til Bergen i mange år, men aldri helt funnet muligheten. Nå skal jeg endelig besøke et vennepar som bor der, Lars og Kristine. Jeg har kjent de i flere år og ser fram til en koselig helg i Bergen med de. Vanligvis når jeg er ute å reiser lager jeg en del mat som jeg kan kose meg med i løpet av flyturen, ofte rundstykker eller annet snacks. Denne flyturen er derimot ganske kort, men noe snacks må jeg alltid ha.  

Matteboka er selvfølgelig også med. Eksamen er allerede på onsdag, dermed blir det også litt lesing i løpet av helga. Hvis det er en eksamen jeg stresser litt til, er det virkelig denne. Det er muntlig eksamen i matematikk og jeg må forberede meg på hvordan jeg skal forklare alle emnene i boka samtidig som jeg skal bruke det matematiske språket. Heldigvis er Lars veldig god i matematikk og forhåpentligvis klar til å svare på en del spørsmål. 

Jeg har hørt mye positivt om Bergen og gleder meg veldig til å oppleve byen. En annen ting jeg gleder meg til å besøke er SALT Bergenskirken. Jeg har hørt på taler derfra i en lang periode nå og gleder meg til å endelig besøke menigheten. Ellers blir det en treningsøkt i løpet av helga og mye sightseeing. Bergen here I come! ✈️

– Åse Lene 

#blogg #reise #Bergen #Norge #fly #helg #proteinbar 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg