Du fortjener det!

Nå er det endelig helg. Dagen startet som fredagen vanligvis gjør kl.06:15 med en spinning intervall time. Jeg har tidligere sagt at jeg aldri kom til å like spinning og jeg skjønte ikke hvorfor folk orket å sitte på en sykkel å “trene”. Jeg så nesten på det som meningsløs trening. For 2 år siden bestemte jeg meg for å teste det ut selv, etter å ha blitt overtalt av ei venninne. I dag er jeg sinnsykt takknemlig for det. Jeg elsker spinning, spesielt når det er gode instruktører og jeg har virkelig funnet mine favoritter. Samtidig som det er en god og effektiv måte å trene på. Etter dagens spinning har det gått i ett. Nå har jeg endelig fått satt meg ned og det er på bussen på vei hjem til mamma og pappa.

Etter skolen i dag sto jeg å ventet på bussen med noen venninner og alt vi kunne tenke på var kake. Det resulterte i en liten svipptur innom kjøkkenskapet i Lillemarkens og det angret vi ikke på et sekund. Jeg syntes Oreo kaken der er helt magisk og spesielt med en kaffe latte med mandelmelk som tilbehør. 

Nå er det på tide å senke skuldrene, ta livet med ro og nyte helga. Vil oppmuntre alle til å gjøre det samme. Prøv å legg bak deg alt som har skjedd denne uka, alt stresset du har følt på eller tingene du egentlig skulle fått gjort. Sett pris på alt du faktisk har fått unnagjort, målene du har nådd og minnene du har fått. Bruk litt tid på deg selv og menneskene du er glad i. Fokuser på det viktigste! 

– Åse Lene 

 

#spinning #trening #kake #fredag #helg 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg