Grønn Pina Colada Smoothie

I dag skinner sola igjen på Sørlandet og det er en deilig følelse. Selvom jeg har sittet inne på skolen hele dagen og skal sitte inne resten av kvelden med oppgave, kan det jo hende jeg får meg en liten tur ut. Hvis jeg hadde hatt ski i leiligheten, hadde jeg definitivt tatt meg en skitur. Det er vel ikke noe bedre enn å komme seg ut i så deilig vær?

Jeg tenkte jeg skulle dele en oppskrift med dere i dag. Fikk nettopp testet den ut selv og ble veldig fornøyd med resultatet. Jeg elsker smaken av kokos, så den traff midt i blinken. 

 

Grønn Pina Colada Smoothie: 

1 banan 

1/2 kopp mango 

1/2 kopp ananas

1/2-1 kopp spinat

1 kopp kokosmelk 

1/2 lime 

kokos til pynt 

Jeg brukte frossen frukt bortsett fra spinaten, fordi jeg liker når smoothien er litt isete. Du kan godt bruke fersk frukt hvis det frister mer. Selv er jeg veldig glad i spinat, så hadde litt ekstra av det i smoothien. Hvis du ikke er glad i kokosmelk, kan du bytte den ut med en annen type melk, men da mister smoothien også kokos smaken. 

Nå får jeg snart besøk av ei venninne som kommer på middag. Vi skal lage søtpotetpizza, noe som har blitt en av favoritt middagene mine. Anbefaler dere å prøve det en dag og ikke se bort ifra at den oppskriften også kommer på bloggen etterhvert. 

– Åse Lene 

#mat #sunt #smoothie #oppskrift 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg