Let’s get real

Jeg har tenkt LENGE på å starte en blogg og endelig fått fingeren ut. Det er så utrolig mange tanker som surrer rundt i hodet når jeg tenker på å starte denne bloggen. Hva skal jeg egentlig skrive om, eller har jeg egentlig tid til å gjøre det? 

Etter en del tenking har jeg kommet fram til at jeg skal skrive om det som opptar meg og ting jeg bryr meg om. Hverdagen min går for det meste i studie, jobb, trening, kosthold og ikke minst reising. Studerer for tiden master som grunnskolelærer (1.-7.Klasse). Elsker å trene, holde kroppen i aktivitet og ha et stabilt og sunt kosthold. Jeg vil prøve å inspirere dere til å behandle kroppen deres på en best mulig måte og gjøre alt som er godt for den! De siste årene har jeg reist mye og vil fortelle litt om de reisene, samtidig som jeg selvfølgelig vil skrive mye om de reisene jeg skal på. 

 

Sitter med mange tanker, refleksjoner og erfaringer etter ting jeg har opplevd de siste årene. Jeg ønsker å bruke de mulighetene jeg har til å oppmuntre, inspirere og motivere andre. 

 

– Åse Lene 

4 kommentarer
  1. Nydelig! Jeg gleder meg til!
   Du er jo en multikunstner som sjonglerer mye på en gang, utfordringer og utforskinger.
   Dette blir bra!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg